KONSERT Sinatra – Come Fly with Us

Nils Landgren, Miriam Aїda, Jan Lundgren, Göran Söllscher

Medverkande: Nils Landgren, Miriam Aїda, Jan Lundgren, Göran Söllscher, Kroger Kvartetten – Alexander Øllgaard (violin), Maj Kullberg Øllgaard (violin), Katia Stodtmeier (viola) och Johan Theorin (cello)

Musikarrangörer: Martin Berggren och Christoffer Nobin

Inspelad den 7 februari 2015 på Kulturkvarteret Kristianstad


“Det är som att en dröm går i uppfyllelse! Här presenterar vi några av Sveriges absolut förnämsta musiker som tillsammans hyllar en av världens största och mest älskade artister! Frank Sinatra har med sina helt unika och personliga tolkningar gett oss så många underbara och oförglömliga upplevelser.

Det är en stor utmaning att förmedla dessa klassiska tongångar i helt nya uttryck och en helt annan form – det nära och intima. Men jag är helt övertygad om att det vi nu kommer att uppleva ger oss ytterligare en dimension av storheten i den musik Frankie Boy gestaltade. Jag är rätt säker på att han själv skulle gillat det!”

Martin Martinsson
VD, Musik i Syd
(ur programbladet för Sinatra – Come Fly with Us)

Konserten gavs på turné i februari 2015 i Malmö, Kristianstad, Ystad, Växjö, Stockholm och Helsingborg.

 

[like]

REPORTAGE

Bakom kulisserna under repetitionerna på Kulturkvarteret i Kristianstad får vi se och höra hur konserten Come Fly with Us växer fram. Här får vi höra hur de fyra artisternas förhåller sig till Frank Sinatras musik och till varandra.

PUBLIKREAKTIONER

Vad säger publiken? Hör både publik och artister kommentera sina upplevelser från konserten den 7 februari 2015 på Kulturkvarteret i Kristianstad.

[like]

Musik i Syd

KULTURKVARTERET KRISTIANSTAD
Kanalgatan 30
291 34 Kristianstad

Musik i Syd CHANNEL

  NYHETSBREV
 
Kontakt